Reviews 

Reactie plaatsen

Reacties

Marco
6 maanden geleden

Kwaliteit vlees is altijd prima. De service en kennis van Joelle is ook dik in orde. Ze denkt mee, is betrokken met het wel en wee van onze hond en heeft me goed advies gegeven o.a met evt allergie en overdadig likken aan de poten wat onze hond doet. Een doorverwijzing van Joelle naar een holistische dierenarts is de volgende stap en ook daarin is ze oprecht betrokken.
Een zeer tevreden klant hier!

Martijn
2 jaar geleden

Conclusie da, voedselallergie met het advies hypoallergeen voer. Wat een hoop extra kosten met zich mee bracht. Het leek even goed te gaan,maar de allergie kwam weer terug. Da het weer laten onderzoeken, advies rest van z'n leven aan de prednison! (wat absoluut niet gaat gebeuren) en zodoende met Joëlle in contact gekomen. En met vers vlees ben begonnen, en na een aantal weken al een wereld van verschil. en nu een aantal maanden later,is er geen plekje meer te vinden en is Dozer nog nooit zo mooi geweest, de vacht zo zacht en glanzend! doet nu 2 keer per dag zijn behoefte en drinkt een stuk minder water. Voor Dozer alleen nog maar vers vlees, wat ook nog eens goed betaalbaar is. en de service meer dan perfect is. Joëlle en kivo heel erg dankbaar voor het advies en de manier hoe we het aangepakt hebben. We genieten weer van alles zonder zorgen over de allergie.

Pats
2 jaar geleden

Fantastisch! Heerlijk om een kivo punt in de buurt te hebben waar je ook nog eens goed advies krijgt!
Onze Guss reageert goed op het vlees, en haar vacht is glanst weer prachtig en is heerlijk zacht.

Berber van Loenen
2 jaar geleden

Was al een tijdje op zoek naar goed vers vlees, zonder toevoegingen. Een natuurlijk product.
Op aanraden en positieve berichten via via, contact opgenomen met Joelle.
Ik heb twee Bordeauxdog’s waarvan een hond erg gevoelig is qua huidirratie en het binnenhouden van voedsel. Dit is deels opgelost door het vlees, daarom tzt ook overstappen naar de brokken.
De andere hond was te mager en had veel ontlasting. Is nu flink aangekomen en blijft eraan. De ontlasting is aanzienlijk gehalveerd en steviger en de vacht is zachter (dat geldt voor beide honden).

Inmiddels kan ik zeggen dat ik meer dan positief/enthousiast ben over het verse vlees!
En niet onbelangrijk, Joelle neemt de tijd voor je, is erg klantvriendelijk en geeft een deskundig advies.

(De snackbag is ook een groot succes).

José
2 jaar geleden

Inmiddels al meerdere keren bij Joelle langsgeweest. Eerst kreeg alleen onze labrador Kivo? Maar we zijn ook overgegaan naar Kivo m.b.t. onze katten. Ze doen het hier erg goed op en hun vacht is zo zacht geworden!
Ook bij vragen kan je goed terecht en wat een mooie producten zijn het allemaal!

Onze beesten zien er sinds ze allemaal over zijn op Kivo nog gezonder en glanzender uit!

Paula
2 jaar geleden

Sinds een paar weken aan vers vlees
( verschillende soorten) en daarna de brokjes erbij Gevoelige honden: Kivo koudgeperste brokken met Verse Kip (glutenvrij). Al snel merkte ik dat hij minder water drinkt
( voorheen behoorlijk veel) en zijn ontlasting is steviger en minder. Zijn vacht is ook zachter geworden.
Joëlle geeft je goed advies en tips.

Groetjes,

Paula

Angela van Nus
2 jaar geleden

Sinds een maand of twee onze hond aan de kivo de brok zalm en verschillende vleessoorten , ze was een moeilijke eter maar nu eindelijk begint ze te eten we wisselen van smaak met vlees en dan in combinatie met de brok zo blij dat ze dit eet en je merkt dat haar vacht ook heel mooi word zacht en glanzender
Echt een aanrader en je krijgt goed advies echt super.
Tot de volgende keer en bedankt dat je haar weer aan het eten gekregen hebt.
Gr Angela.

tine jagt
2 jaar geleden

Vandaag weer even een tweede doos vlees bij je op gehaald ,Waldo krijgt de haal te pakken is er dol op en groeit een 1 kilo per week ervan ,nu ook wat brokjes van Kivo erbij en een snack .Ook mijn buurman over dit product verteld ,en meteen een zak voer voor hem meegenomen . Dankjewel voor je goede advies en tot de volgende x groetjes Tine

tine jagt
2 jaar geleden

Een nieuwe pup erbij zo gezellig ,maar al snel problemen met het maag en darm systeem ,van de fokker af brok erbij gevoerd gekregen ,en hier op vers vlees van onze huidige leverancier langzaam gezet .Foute boel dus ben ik gaan zoeken in de buurt en kwam zo bij Joelle terecht Heel voorzichtig met kivo begonnen en inmiddels al vier worsten verder ,meneer zijn darm probleem is geschiedenis en krijgt de haal te pakken wat groeien betreft .De service is heel goed en ik kom graag bij je terug .

Rinske van der Meij
2 jaar geleden

Voor mijn Bengaal en Siamese kat ben ik een aantal maanden geleden overgegaan op zowel vers vlees als droogvoer (verse zalm) van Kivo. Voorheen had ik een veel te duur premium voermerk. Door de filosofie van Kivo (eerlijke voeding die zo dicht mogelijk tegen de natuur staat) en de goede recencies over Joelle ben ik overgestapt.
Dit had ik veel eerder moeten doen; de katten zijn veel actiever, de vacht is zachter en glanzender en de ontlasting is minder en geurlozer.
Niet onbelangrijk; Joelle is servicegericht, vriendelijk en heeft alles op voorraad!

Rating: 4.5 sterren
10 stemmen