Reviews 

Reactie plaatsen

Reacties

tine jagt
8 dagen geleden

Een nieuwe pup erbij zo gezellig ,maar al snel problemen met het maag en darm systeem ,van de fokker af brok erbij gevoerd gekregen ,en hier op vers vlees van onze huidige leverancier langzaam gezet .Foute boel dus ben ik gaan zoeken in de buurt en kwam zo bij Joelle terecht Heel voorzichtig met kivo begonnen en inmiddels al vier worsten verder ,meneer zijn darm probleem is geschiedenis en krijgt de haal te pakken wat groeien betreft .De service is heel goed en ik kom graag bij je terug .

Rinske van der Meij
14 dagen geleden

Voor mijn Bengaal en Siamese kat ben ik een aantal maanden geleden overgegaan op zowel vers vlees als droogvoer (verse zalm) van Kivo. Voorheen had ik een veel te duur premium voermerk. Door de filosofie van Kivo (eerlijke voeding die zo dicht mogelijk tegen de natuur staat) en de goede recencies over Joelle ben ik overgestapt.
Dit had ik veel eerder moeten doen; de katten zijn veel actiever, de vacht is zachter en glanzender en de ontlasting is minder en geurlozer.
Niet onbelangrijk; Joelle is servicegericht, vriendelijk en heeft alles op voorraad!

Sietze Bijma
18 dagen geleden

Wij zochten een adres voor vers vlees en kwamen zo bij Joëlle uit. Even gebeld, besteld en klaar. Zeer vriendelijke en goede service....en belangrijk..de hond lust het graag.
Afgelopen zondag weer besteld...
Joëlle tot de volgende keer.
Groetjes Sietze en Olga

Eric van der Schuit
2 maanden geleden

Ik was al een tijdje op zoek naar de beste voeding voor mijn hond. Ik kwam in contact met Joelle en sinds een aantal weken gedeeltelijk overgestapt op vers vlees van Kivo. Het vlees, welke variant dan ook, ziet er aantrekkelijk uit.
Dit is een hele goede zet gebleken; mijn hond vindt het vlees heerlijk, zij heeft minder ontlasting (mooi stevig), de vacht is nog glanzender en zachter. De vacht is zelfs wat donkerder geworden.
Ik blijf half om half voeren (vers vlees/droogvoer) en stap straks ook over op droog voer van Kivo als de hond een paar maanden ouder is (is nu de moeite niet meer om van merk te wisselen).
De producten van Kivo kan ik van harte aanbevelen om deze hier bij Joelle te kopen met haar klantvriendelijke instelling en deskundig advies.

Catharina
3 maanden geleden

Toevallig kwam ik op de website van kivojoellegoutum. Ik was op zoek naar een verkooppunt bij ons in de buurt voor een zak puppybrokken van Kivo. Dezelfde dag konden we het ophalen na 18.00uur. Super snelle en goede service. Wij blijven komen.

Wil
3 maanden geleden

De Kivo vleesrollen bevallen zeer goed en de runderlong snacks een aanrader, vriendelijke en snelle service🍺blij met een Kivo punt in de buurt

Adriana
3 maanden geleden

Super service en super vriendelijke vrouw. Ik heb hier van de week voor de eerste keer kivo voer besteld en de volgende dag werd het al gebracht. Ik blijf hier bestellen!

Annette
4 maanden geleden

Goede, vriendelijke en snelle service!

Aukje
4 maanden geleden

Per toeval kwam ik op de website van Joëlle. Je kunt Kivo hier in de omstreken nergens krijgen. Dit is zo ontzettend makkelijk! Ik heb mijn eerste bestelling voor volgende week geplaatst maar gistermiddag, 13 april, dacht ik, ik wil eigenlijk voor die tijd nog wel wat gestoomde worsten. Aan het eind van de middag even contact gehad met Joëlle en aan het begin van de avond lag het hier al thuis. Wat een service! Dit is gewoon ontzettend makkelijk wij wonen natuurlijk dichtbij en kunnen het zo ophalen. Wat ook een voordeel is, is dat Joëlle gewoon heel vriendelijk is en je even rustig kunt overleggen. Fijn dat ik dit gevonden heb, twijfel je nog? Dat hoeft echt niet meer!

Krista
4 maanden geleden

Ik ben erg tevreden met het voer en de service van Joelle. Ze denkt graag mee en regelt (zelfs als ze niet thuis is) dat je het voer op kunt halen. Heel fijn!

Rating: 4.4444444444444 sterren
9 stemmen